Welkom

Snoetjes Zo knap

Snoetjes Zo Knap


Buiten mijn kapsalon en mijn favoriete feest- en opzetkapsels heb ik me ook grondig ingewerkt in grime en uiteraard gekke kapsels.  Na een paar jaar ervaring op eigen familie- en verjaardagsfeestjes hebben we in 2016 de stap gezet dit ook verder te commercialiseren, en met succes. Reeds meerdere, kleine en grote evenementen, zijn de revue gepasseerd, van de steeds leuke gemoedelijke thuisverjaardagsfeestjes , tot drukke sessies in binnen-en buitenspeeltuinen, en menig evenement in binnenland en aan onze Kust. Ondertussen hebben wij ook reeds een aantal flexi medewerkers die mij bijstaan wanneer nodig op grote evenementen.

Wij beschikken over eigen gepersonaliseerde outdoor trailers op maat voor de kinderen maar uiteraard ook over de klassieke binnen- en buitenstanden.  Wij beschikken eveneens over de nodige verlichting en aantrekkingsattributen.

Steeds een topper.

Voor sfeerfoto's kan u uiteraard steeds terecht op www.facebook.com/zoknap of contacteer me.

Wij doen grime en gekke kapsels voor jong en oud, ook grime en glitter tattoos behoren tot het aanbod.
Naast het klassieke aanbod werken wij ook rond thema's, lente, valentijn, vakantie, Halloween, sint en piet, kerst, princessen, ridders,..

Scholen en verenigingen kunnen ons ook inhuren bij voorstellingen, optochten, ...


Wij werken enkel met de beste producten op de markt, en houden rekening met de hygiëne.

Al onze producten zijn in principe anti-allergisch en desondanks hun hoge kwaliteit vlot afwasbaar.

De prijsjes en mogelijkheden kan je hieronder terugvinden. Mocht je nog vragen hebben of een boeking willen plaatsen aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Groetjes

Prijslijst Snoetjes Zo Knap - GRIME - GEKKE KAPSELS - TATTOO


Workshops op maat

Op regelmatige basis geven wij ook een ruim aanbod aan workshops,
zowel op privéfeestjes, shopping Centra, bedrijven, speelpleinwerking, etc.

Gaande van knutselen rond bepaalde thema's (Kerst, Sint, Pasen, Valentijn, Lente, zomer, Back2Schooln ..) tot specifieke zoals slijm maken, muziekinstrumenten maken uit gerecycleerd materiaal en bespelen Ook basiscursus grime, opsteekkapsels, bloemschikken, ouder/kind workshop, etc behoren tot onze mogelijkheden.

Voor meer informatie hieromtrent kan u steeds terecht op de Facebook-pagina maar ook bij ons zusterbedrijf ZK Snacks, welke zich toelegt op het organiseren en verzorgen van al uw events van A tot Z ,  http://www.zk-snacks.be

Mvg